Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Vintage συνταγή: Κούπ με φραμπουάζ

Προετοιμασία: 15 λεπτά
Για 4 άτομα
Υλικά:
200 γρ παγωτό Βανίλια ( το αγοράζουμε έτοιμο)
1 κουτί φραμπουάζ

1. Στραγγίζουμε τις φραμπουάζ από το κουτί τους και κρατάμε κατά μέρος το σιρόπι τους.
2. Μοιράζουμε το παγωτό σε τέσσερα ποτήρια, τα οποία  γεμίζουμε κατά τα τρία τέταρτα και βάζουμε τις φραμπουάζ επάνω στο παγωτό.
3. Ρίχνουμε σε κάθε ποτήρι 2 κουταλιές απο το σιρόπι των φραμπουάζ που κρατήσαμε κατά μέρος και τις σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου