Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Vintage συνταγή: Χταπόδι στη σχάρα

Προετοιμασία: 2 λεπτά
Μαγείρεμα: 10-15 λεπτά
Για 4 άτομα
Υλικά: 
1 χταπόδι ( μόνο τα πλοκάμια του)
2 κουτ. σούπας λάδι
πιπέρι
1 λεμόνι (κομμένο στα τέσσερα

1. Πλένουμε τα πλοκάμια του χταποδιού και τα αλείφουμε με λίγο λάδι.
2. Ανάβουμε το γκρίλσε μέτρια θερμοκρασία και όταν καψή, πασπαλίζουμε τα πλοκάμια με πιπέρι και τα ψήνουμε 5-6 λεπτά από την μία πλευρά και 5-6 λεπτά από την άλλη, έως ότου ροδοκοκκινίσουν.
3. Βάζουμε το χταπόδι σε μια ραβιέρα, το γαρνίρουμε με το λεμόνι και το σερβίρουμε ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου