Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Vintage συνταγή: Σάλτσα άνηθου

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Για 6 άτομα
Υλικά:
65 γραμμ. βούτυρο φρέσκο
2 κουτ. της σούπας άνηθο ( ψιλοκομμένο)
1 λεμόνι (χυμό)
αλάτι, πιπέρι

1. Πλένουμε καλά τον άνηθο, τον σκουπιζουμε και τον ψιλοκόβουμε.
2. Βάζουμε στην φωτιά μιά κατσαρόλα με το βούτυρο και όταν λειωση, αποσυρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον χυμό του λεμονιού και ανακατεύουμε με το σύρμα, για να ενωθούν τα υλικά.
3. Προσθέτουμε τότε λιγο- λίγο τον ψιλοκομμένο άνηθο, ανακατεύουμε ξανά όλα τα υλικά καλά .

Προσοχή : Ή σάλτσα άνηθου συνοδεύει ψάρια σχάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου